/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Heel+Al-Een

Bevrijdings-caoching

duur 15-60 minuten, op afspraak (kan ook op afstand)

Bevrijdings-coaching is erop gericht om jou jezelf te laten bevrijden van belemmerende herinneringen. Daarbij vertel je mij helemaal niets over datgene wat je achter je wilt laten! De bevrijdings-coach helpt je op een manier die ervoor zorgt dat je de ongewenste herinnering eruit kunt werken, zonder deze opnieuw te beleven. Een snelle, effectieve, eenvoudige en duurzame aanpak. Daarnaast kan ook gecoacht worden voor bijv. stoppen met roken, bij medisch onverklaarde klachten, onrust, en veel meer...

 

Coaching =>
Je hebt een hulpvraag, de coach stemt af op jou; jij houdt de regie, werkt bewust en mentaal: je helpt jezelf!
Duurt vaak maar 15 min. Kan meestal telefonisch. Het effect is duurzaam.

Vraag jezelf eens af… Komt er een ‘ja’, dan coach ik je graag! 

 • Wil ik mijn drijfveren ontdekken?
 • Wil ik iets moois in mezelf of in mijn leven versterken?MATRIXgeslaagd2sep2017diplomacloser.jpg
 • Heb ik medisch onverklaarbare klachten?
 • Kan ik niet tot rust komen?
 • Lig ik nogal eens wakker?
 • Is er een sprake van bedplassen?
 • Is er iets voorgevallen dat me niet los laat?
 • Staat er iets gepland waar ik niet gerust op ben?
 • Kan ik mijn emoties vaak niet de baas?
 • Heb ik angst voor iets?
 • Word ik gepest?
 • Heb ik een hekel aan iemand?
 • Wil ik stoppen met verslavingsgedrag? (bijv. nicotine, alcohol, suiker, gamen, gokken, etc)
 • Is er iets dat ik liever niet meer wil eten/ drinken?
 • Is er eten/ drinken dat ik juist graag wil gaan lekker vinden?
 • Heb ik behoefte aan een mentale maagband?
 • Krijg ik geen rust in mijn hoofd?
 • Is er chaos in mijn hoofd?
 • Wil ik makkelijker kunnen leren/ onthouden?
 • Draai ik vaak cijfers of letters om?

  En verder =>
  Je hoeft niets te vertellen, je gaat niet in trance o.i.d., je houdt je kleren aan, je wordt niet aangeraakt.


 

Een paar reacties van klanten:                  video's

Reactie van klant die geen slagroom meer wilde eten:
"Ik leek de slagroom wel te mijden, haha, heb het een keer geprobeerd. Het smaakte eigenlijk naar niks. Een beetje raar gevoel, vooral het vettige overheerste. In elk geval niet lekker!" (gecoacht op dinsdag 22-8-2017)

Reactie van klant die al 20j zware hoofdpijn had:
"Op zaterdag 26-8-2017 werd ik om 19 uur gebeld door Marja de Jong van health-help.jouwweb.nl voor de MatriXcoaching afspraak. Moe van 20 jaar voortdurend zware hoofdpijn. Ik voelde belemmerende gedachten weggaan en heb er nu fijne voor in de plaats. Mijn hoofdpijn ging ook weg. Ik voelde me lekker loom en heel slaperig. Ben vroeg naar bed gegaan."

Op zondag 27-8-2017 coachte ik een Nieuwe Tijds Coach (werkt o.m. met Byron Katie en Louise Hay). Hij is cum laude geslaagd voor die coachingsopleiding. Zijn hoofd was schoon van oud zeer, zoals hij het zelf zei, maar in de diepte bleef het storen. Na ca. 50 minuten werken aan van allerlei was alles schoon. Hij was helemaal overdonderd en verwonderde zich over hoe goed de MatriXmethode ® hem geholpen had. Hij heeft mij toestemming gegeven de geluidsopname daarvan te gebruiken, maar ik heb nu andere prioriteiten (volgt nog).

 

 
 

VIDEO 3 - Marjolein

Marjolein over mijn coaching op 2 september 2017 in Lunteren:
hoofd opgeruimd, waardenhiërarchie (=> authenticiteit), smaakverandering, nare herinneringen vervangen, nare verwachtingen vervangen

Fleur over mijn coaching op 2 september 2017 in Lunteren:
hoofd opgeruimd, nare herinneringen vervangen, nare verwachtingen vervangen, de lat lager gelegd, waardenhiërarchie (=> vertrouwen), wens versterkt + plan voor 1e stap.

MATRIXgecertificeerdcoach.jpgDe MatriXmethode is een gesprekstechniek. Het is een manier van vragen stellen die je helpt om zelf de oplossing voor je probleem te vinden en in te zetten. Er zijn slechts 1 of 2 interventies nodig om voor altijd verlost te worden van een probleem. Ook problemen die al jaren knagen. Eén gesprek van een uur is vaak al genoeg. Soms is er slechts een kwartier nodig. Een praktische coachingstechniek die snel, effectief en duurzaam afrekent met o.m. leerproblemen, gedragsproblemen, mentale problemen of emotionele problemen. De MatriXmethode ® werd bedacht, verder ontwikkeld en overgedragen door Ingrid StoopDeze methode is eenvoudig toe te passen, gaat snel en werkt duurzaam.

 

Hoe kan dit?

De MatriXmethode gaat in op jouw strategie van jouw BELEVING van jouw probleem en niet op de inhoud ervan. Dit in tegenstelling tot veel andere methodes. Door het stellen van de juiste vragen word je je bewust van deze beleving en neutraliseer je deze zelf. De methode maakt helder wat er in je hoofd omgaat en welke strategie je onbewust gebruikt om ervaringen en informatie op te slaan. Zodra je je bewust bent van deze strategie en deze neutraliseert en vervangt, verdwijnt het probleem. Voor altijd. En je voorkomt bovendien toekomstige problemen.

Is het echt zo simpel?

Ja! De MatriXmethode pakt elk probleem bij de bron aan: de persoonlijke en unieke strategie die elk mens gebruikt bij het verwerken van leer en emotionele informatie. De methode legt deze strategie bloot en helpt je om de strategie zodanig aan te passen dat er een andere beleving ontstaat. Probleem opgelost!


Matrix = register/ schema/ structuur,  baarmoeder/ zwanger dier.

Methode = de manier waarop je iets gaat doen.