Contact

CONTACTFORMULIER: onderaan.

 

HEEL+AL-EEN

WAAR: HEALTH-help kan worden gegeven bij jou, op je werk, of op een aantal locaties in  A r n h e m  e.o. Vaak gaat het per telefoon waarvoor je een telefoonnummer doorgeeft.

TARIEVEN: Je betaalt in € de werkelijke onkosten. Daarnaast geef je wat je het waard vindt/ wat je kunt missen in €, of in H (je biedt je Hulp aan als ruil), aanvullend volgens het Pay It Forward principe: Iemand geeft iets aan jou en jij geeft iets aan 3 anderen (ben jij er klaar voor om iemand op de wereld zomaar een plezier te doen?).

DOOR WIE: Marja de Jong uit  Arnhem, coach en HEALTH-helper.

MarjaHEALTH-helpfb.jpgwitruimtenaastfotoHEALTHhelp.jpgAls muzikaal kind haalde ik van nature al hoofdpijn weg bij mensen. Na mijn werk als medisch kwaliteitscontroleur verdiepte ik me in vele religies, meditaties en alternatieve geneeswijzen. Onder meer: Transcendente Meditatie van Maharishi Mahesh Yogi in Laag Soeren en Reiki (Usui) bij Henkjan de Blaauw van het Franse Ecolonie, die me vroeg om zangmeditatie workshops te geven in Vierhouten waar hij de bekende Pinksterweekenden heeft opgezet. Ook volgde ik cursussen Enneagram, Intuïtieve Ontwikkeling (Linda Keen), Homeopathie (Ineke Nelissen), Natuurlijk Verbindende Communicatie (Justine Mol), workshopleider Sacred Dance (Francisca Bezemer en Peter van Gool), de Silva Methode/ Alpha techniek (van Jose Silva), Soul Body Fusion ® (Arno van Dijk), de Bevrijdingscoaching en de Divine Energy Healing (Vortex).

Tussendoor behaalde ik de Docerende en Uitvoerende conservatorium diploma's, werkte als muziekdocent, dirigent, componist en solist. Ook verbond ik me met Soefi's, bij wie ik de innerlijke scholing volgde. Na twaalf jaar klassieke muziek in concertzalen en kerken naast meditatieve muziek voor Christenen, Theosofen, Rozenkruizers, Soefi's, Hindoes, TM-ers, etc., besloot ik voornamelijk nog zelf geschreven muziek uit te voeren, waarin Liefde en Licht de boventoon voeren in Universele vorm.

Mijn leven bevatte voldoende uitdagingen en groeimogelijkheden, waardoor ik me makkelijk in anderen kan verplaatsen en handig werd in het zien of scheppen van oplossingen en/ of nieuwe mogelijkheden. Mijn gevoeligheid leerde ik hanteren als een tool. Toen mensen uit mijn omgeving me om hulp gingen vragen, is HEALTH-help als vanzelf ontstaan. Soms help ik ook mensen in het buitenland.

Het doel van HEALTH-help is jou makkelijker jezelf laten helpen en meer jezelf laten zijn. Ik ervaar het als een eer daar een schakeltje in te mogen vormen en getuige van te mogen zijn. Opdat we allemaal Heel+Al-Een zijn.

CONTACT FORMULIER onderaan.

contact formulier

Maak jouw eigen website met JouwWeb