Bevrijdingscoaching

duur 15-60 minuten, op afspraak (kan ook op afstand)

Bevrijdingscoaching is erop gericht om jou jezelf te laten bevrijden van belemmerende herinneringen. Daarbij vertel je mij helemaal niets over datgene wat je achter je wilt laten! De bevrijdings-coach helpt je op een manier die ervoor zorgt dat je de ongewenste herinnering eruit kunt werken, zonder deze opnieuw te beleven. Een snelle, effectieve, eenvoudige en duurzame aanpak. Daarnaast kan ook gecoacht worden voor bijv. stoppen met roken, bij medisch onverklaarde klachten, onrust, en veel meer...

 

Coaching =>
Je hebt een hulpvraag, de coach stemt af op jou; jij houdt de regie, werkt bewust en mentaal: je helpt jezelf!
Duurt vaak maar 15 min. Kan meestal telefonisch. Het effect is duurzaam.

Vraag jezelf eens af… Komt er een ‘ja’, dan coach ik je graag! 

 • Wil ik mijn drijfveren ontdekken?
 • Wil ik iets moois in mezelf of in mijn leven versterken?BevrijdingscoachingMarjadeJonggeslaagd2sep2017diplomacloser.png
 • Heb ik medisch onverklaarbare klachten?
 • Kan ik niet tot rust komen?
 • Lig ik nogal eens wakker?
 • Is er een sprake van bedplassen?
 • Is er iets voorgevallen dat me niet los laat?
 • Staat er iets gepland waar ik niet gerust op ben?
 • Kan ik mijn emoties vaak niet de baas?
 • Heb ik angst voor iets?
 • Word ik gepest?
 • Heb ik een hekel aan iemand?
 • Wil ik stoppen met verslavingsgedrag? (bijv. nicotine, alcohol, suiker, gamen, gokken, etc)
 • Is er iets dat ik liever niet meer wil eten/ drinken?
 • Is er eten/ drinken dat ik juist graag wil gaan lekker vinden?
 • Heb ik behoefte aan een mentale maagband?
 • Krijg ik geen rust in mijn hoofd?

  En verder =>
  Je hoeft niets te vertellen, je gaat niet in trance o.i.d., je houdt je kleren aan, je wordt niet aangeraakt.


 

Een paar reacties van klanten:               

Reactie van klant die geen slagroom meer wilde eten:
"Ik leek de slagroom wel te mijden, haha, heb het een keer geprobeerd. Het smaakte eigenlijk naar niks. Een beetje raar gevoel, vooral het vettige overheerste. In elk geval niet lekker!" (gecoacht op dinsdag 22-8-2017)

Reactie van klant die al 20j zware hoofdpijn had:
"Op zaterdag 26-8-2017 werd ik om 19 uur gebeld door Marja de Jong van health-help.jouwweb.nl voor de Bevrijdingscoaching afspraak. Moe van 20 jaar voortdurend zware hoofdpijn. Ik voelde belemmerende gedachten weggaan en heb er nu fijne voor in de plaats. Mijn hoofdpijn ging ook weg. Ik voelde me lekker loom en heel slaperig. Ben vroeg naar bed gegaan."

Op zondag 27-8-2017 coachte ik een Nieuwe Tijds Coach (werkt o.m. met Byron Katie en Louise Hay). Hij is cum laude geslaagd voor die coachingsopleiding. Zijn hoofd was schoon van oud zeer, zoals hij het zelf zei, maar in de diepte bleef het storen. Na ca. 50 minuten werken aan van allerlei was alles schoon. Hij was helemaal overdonderd en verwonderde zich over hoe goed de coaching hem geholpen had. Hij heeft mij toestemming gegeven de geluidsopname daarvan te gebruiken, maar ik heb nu andere prioriteiten (volgt nog).

 

 
 

De Bevrijdingscoaching is een gesprekstechniek. Het is een manier van vragen stellen die je helpt om zelf de oplossing voor je probleem te vinden en in te zetten. Er zijn meestal niet meer dan 2 interventies nodig om voor altijd verlost te zijn van een probleem. Ook problemen die al jaren knagen. Eén gesprek van een uur is vaak al genoeg. Soms is er slechts een kwartier nodig. Met deze praktische coaching rekenen de meeste mensen snel, effectief en duurzaam af met o.m. gedragsproblemen, mentale problemen of emotionele problemen. Deze bevrijdingscoaching is eenvoudig toe te passen, gaat snel en werkt duurzaam.

 

Hoe werkt dat?

Je hoeft niet bij de inhoud van een probleem stil te staan. Door de juiste vragen te stellen, word je je bewust van hoe je jouw probleem beleeft en dan helpt de bevrijdingscoaching jou om die beleving te neutraliseren of te vervangen. Je krijgt helder wat er in je hoofd omgaat en de wijze van omgaan met je probleem wat tot dan toe niet heeft gewerkt, kun je zo zelf vervangen door iets wat al velen wel verder heeft geholpen. Hoe lang een probleem al bestaat, of hoe diep het zit, maakt niet heel veel uit voor de bevrijdingscoaching. De coach staat naast je en helpt je jezelf te helpen. Je neutraliseert wat je probleem in stand hield, en kunt dat zelfs vervangen door iets wat maakt dat het probleem voorgoed verdwijnt. Dit verandert ook je houding naar de toekomst, waardoor je soortgelijke problemen voorkomt.

 

Als nieuw...

Je pakt zo elk probleem bij de bron aan: de persoonlijke en unieke wijze die een mens benut bij het verwerken van informatie op welk gebied dan ook, zo ook emotionele informatie. Je past je verouderde wijze aan en kunt dan een nieuwe wijze uitnodigen tijdens de coaching. Probleem opgelost!

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb